Coaching:

Door onze sessies gaf Joyce me meer inzicht in mijn persoonlijke behoeftes, waarbij ik op met name op zoek bleek naar meer regie en verbinding. Hierbij kreeg ik meer zelfvertrouwen en durfde ik confrontaties aan en vragen te stellen die ik eerder uit de weg ging.

Huisarts

“Dankzij de coaching van Joyce blijf ik nu dichter bij mijzelf en leef ik niet alleen in mijn hoofd maar ook in mijn hart. Zij heeft me geleerd om naast de ratio ook de signalen van gevoelens te gebruiken in de analyse wat er in een bepaalde situatie aan de hand is. Hierdoor heb ik en meer werkplezier gekregen èn ben ik effectiever geworden. Joyce is een hele prettige coach die rust uitstraalt en op een goede manier zeer scherp is als het nodig is.”

Anesthesioloog

“Deze coach is kundig zowel op het gebied van werk als van privé.  In alle rust stelt zij prangende vragen. Zij laat je zoeken naar je antwoorden waardoor je merkt dat je daarmee op eigen kracht verder kunt.”

huisarts – Breda

“Verhelderend en rustgevend”

Advocaat – Breda

“Fijn te praten met iemand buiten de organisatie in roerige tijden! Aan Joyce heb je wat!”

Charlotte – Advocaat

“Belangrijkste coachkwaliteiten: Geweldige resultaten, Aangenaam, Hoge integriteit.”

“In een veilige omgeving kritischer naar mezelf leren kijken. Paradoxaal genoeg heeft iets meer afstand nemen me nader tot mijn werk gebracht.”
Jeroen – huisarts

“Joyce heeft mij enorm geholpen toen ik vast dreigde te lopen in mijn privé/werkleven. Zij heeft een erg goed vermogen om te luisteren, ze straalt rust, vertrouwen en veiligheid uit. Ze analyseert snel en door de juiste vragen te stellen, heeft ze mij aan het werk gezet met mijzelf, waardoor ik uiteindelijk in staat was mijn persoonlijke drijfveren te zien en daarmee aan de slag te gaan. Ik (her)vond het vertrouwen in mijzelf.”
J.B. – advocaat

“Joyce leert je, op een heel erg ontspannen manier, om dichter bij jezelf te blijven tijdens het presenteren. Door het doen van de juiste oefeningen ervaar je hoe het is om krachtiger je verhaal over te brengen door de energie uit jezelf te halen. Ik heb nog iedere dag plezier van mijn coaching sessies.”
Amanda – Business Development Manager

“Joyce heeft een enorme bijdrage geleverd in mijn persoonlijke ontwikkeling. Ze is als geen ander in staat om in zeer korte termijn tot de kern te komen. Ze heeft het vermogen om snel te analyseren en je laten inzien én voelen waar je drijfveren en doelen liggen en zodoende handvatten te geven om je persoonlijk en zakelijk rendement te verhogen. Daarnaast is ze gewoon een leuke vrouw om mee te werken!”
Paul Haarman – Business Development Manager

Presentatie / communicatie:

“In december had ik het grote genoegen samen met Joyce een debattraining te mogen geven: zij heeft een rustige, prettige manier van trainen/coachen, leuke oefeningen met goede interactie en interessante theorie over onder meer drogredenen (ik heb daar zelf veel van opgestoken). Dat sloeg ook erg aan bij deelnemers en het leverde een levendige en leerzame discussie op.”
Raymond van Doorn

“Joyce heb ik leren kennen als een gepassioneerd debatleidster. Ze zorgt dat iedereen enthousiast raakt en meedoet. In de voorbereidingen denkt ze mee en leeft zich goed in in de materie. Hierdoor komt ze met prikkelende stellingen, die het publiek laten smullen.”
Evelyn Janssen, Eefnement

“De Young Generation is een klankbordgroep voor Rabobank Amerstreek. Om hen wat extra bagage mee te geven organiseerden we een workshop Debatteren. De trainer, Joyce Dieleman raakte vanaf de start de juiste snaar. Met veel enthousiasme, professionaliteit en creatieve oefeningen wist ze alle deelnemers in beweging te krijgen. Tijdens het slotdebat werd duidelijk dat de Young Generation heel wat kwaliteiten in huis heeft.”
Isabelle Prohn